Over ons

[DE Schoonheidsspecialist] is te vinden in Oosterhout (gld). Oosterhout (gld) is centraal gelegen tussen Nijmegen en Arnhem.
Eigenaresse Brigitte Janssen- Otten werkt daar sinds 1993 in een sfeervolle professionele salon. Ze heeft inmiddels een ruime kennis en ervaring opgedaan in het vak van schoonheidsverzorging.
 
Brigitte is van mening dat haar onderscheidend vermogen begon met diverse uiteenlopende opleidingen en studies. Dit loopt uiteen van opleidingen tot pedicure, (specialisatie reumatische, diabetische voet) tot HBO gediplomeerd huidtherapeute.

Bij [DE Schoonheidsspecialist] kunt u terecht voor diverse gespecialiseerde huid verbeterende behandelingen, micro-dermabrasie, micro needling,acid peels, epileren, harsen, wimpers, wenkbrauwen verven en pedicure.

Ook zijn verschillende lichaamsbehandelingen mogelijk, waaronder hot-stone massage, ontharingsbehandelingen d.m.v. harsen van benen, oksels en bikinilijn. In het gelaat kunnen we ook elektrisch ontharen met de Flash- of blendmethode. 

In een gemoedelijke sfeer proberen we zowel de huid als het innerlijk van de klanten in optimale conditie te brengen, zodat ze uitgerust en vrij van stress de salon verlaten.

Er wordt bij [DE Schoonheidsspecialist] uitsluitend gewerkt op afspraak.

Benieuwd geworden voor welke behandelingen u terecht kunt bij
[DE Schoonheidsspecialist]?
Klik op de knop hieronder voor een overzicht!